Autowassen Weert

Autowassen in Weert? Wij wassen uw auto in Weert met onze hypermoderne stoomreiniging. Autowassen Weert. Een streeploos en krasvrij eindresultaat. Bij u op locatie in Weert. Door onze moderne en innovatieve technieken, zal een plekje van uw auto overgeslagen worden en krijgt uw auto een grondige, volledige en milieuvriendelijke reinigingsbeurt. 

Autowassen Weert: bij ons kunt u terecht voor grondige autowasbeurt

Bij Steam my car, Autowassen Weert, kunt u terecht voor het cleanen van uw auto, zowel voor het interieur, exterieur of totaal cleaning . Ook voor speciale reinigingen zoals het verwijderen van geurtjes uit uw interieur of het verwijderen van mos aanslag op de rubbers van uw autoruiten en lampen, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij bieden zowel interieur als exterieur behandelingen en gaan zelfs zover, dat we de motorruimte van uw auto schoonmaken, waardoor uw auto er weer uitziet en ruikt als nieuw! 

Wat is er mogelijk bij Steam my car, Autowassen Weert?

Zowel het interieur als het exterieur van uw auto lijdt onder het gebruik. Steam my car, Autowassen Weert, bestaat uit de volgende diensten:

 • Behandeling I van Steam my car, Autowassen Weert
  • Interieur basic: wij reinigen het interieur van uw auto zonder de allerkleinste details te cleanen. U kunt hierbij denken aan het dashboard, middenconsole, deurstijlen en de bekleding van uw auto.
  • Exterieur standaard: wij stomen de lak van uw auto, de bumpers, gril en roosters. Ook reinigen wij uw velgen.
 • Behandeling II van Steam my car, Autowassen Weert
  • Interieur detailing: alles van interieur basic, met aanvullend: het gehele interieur van uw auto, zoals het plafond van de auto, in en tussen alle gaatjes en kiertjes, deurgrepen, opbergvakjes in de deuren, etc. Ook stofzuigen wij alle gaatjes en kiertjes en de kleinste details maken wij zuiver.
  • Full cleaning: wij verwijderen rokersaanslag en reinigen bijvoorbeeld ook vies geworden autogordels en andere oppervlakten. 
  • Exterieur detailing: alles van exterieur standaard, met aanvullend: aanslag op lampen en reflectoren, mos aanslag op raamrubbers, zeer uitgebreide velgen reiniging. De kleinste details maken wij zuiver.
  • Motorreiniging: vuil, olie en aanslag op uw motor reinigen wij. Uw motor ziet er weer uit als nieuw!

Als u kiest voor behandeling II, dan is uw complete auto van binnen en buiten professioneel schoongemaakt. Het vuil verdwijnt, de kleur komt terug en vieze geurtjes behoren tot het verleden. Steam my car, Autowassen Weert zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te rijden naar onze autowaslocatie in Weert. Indien gewenst kunnen wij ook bij u op locatie komen in Weert.

Wanneer moet ik mijn auto laten schoonmaken door een specialist uit Weert?

Uiteraard is het helemaal aan uzelf om te bepalen wanneer u uw auto wilt laten schoonmaken. Het is wel verstandig om hier niet te lang mee te wachten. Vlekken en vuil trekken namelijk dieper in de stof en lak van uw auto naarmate u er lange meer wacht om het te verwijderen. Mensen in Weert kiezen vaak voor het laten schoonmaken van hun auto door een specialist. Veel gehoorde redenen waarom mensen in Weert kiezen voor een specialist:

 • Wanneer u geen zin heeft om de auto zelf schoon te maken
 • Wanneer de klus een erg vieze klus is en u denkt het zelf niet perfect te kunnen schoon krijgen
 • U de auto wilt gaan verkopen. Dan is het erg handig om de gehele auto inclusief de motorruimte te laten stoomreinigen
 • Wanneer u kinderen of kleinkinderen in de auto vervoert en geen bacteriën of kans op allergieën wilt voorkomen
 • Wanneer u last heeft van mos aanslag op de raamrubbers en rond de lampen van uw auto
 • Als de autobekleding vlekken heeft waar u zich aan ergert
 • Als u trots bent op uw auto en wilt dat uw auto er goed uitziet en de aandacht krijgt die deze nodig heeft
 • Wanneer u een goede indrukt wilt maken op uw nieuwe werkgever, familie, vriend of vriendin
 • Wanneer u een (bedrijfs)auto heeft die weer toe is aan een grondige schoonmaakbeurt
 • Als uw auto vieze geurtjes heeft waar u vanaf wilt
 • Wanneer u op vakantie gaat of terug van vakantie komt met de auto

Sowieso adviseren wij om periodiek uw auto te laten schoonmaken. Veel mensen die kiezen voor Steam my car, Autowassen Weert, laten hun auto elk seizoen door ons grondig schoonmaken. Sommige klanten laten de auto vaker ook in de winter schoonmaken, vanwege de snellere vervuiling van de auto. 

Wat zijn de kosten van Steam my car, Autowassen Weert?

De kosten van Autowassen Weert hangt bij ons af of u de standaard dienstverlening wilt of de gedetailleerde. De standaard dienstverlening is al mogelijk vanaf €36,50 en de gedetailleerde vanaf €58,-   Dit zijn de laagste prijzen in Nederland en zeker in Weert! Hiermee bespaart u bovendien voor uzelf uren vies werk, want onze professionals kunnen met hun speciale auto stoomreiniging apparatuur het klusje veel sneller en grondiger klaren dan wanneer u zelf met een emmer sop aan de slag gaat. De keuze of u voldoende heeft aan de standaard dienstverlening, is afhankelijk van de mate van vervuiling van uw auto en wat u precies wilt laten doen. Bekijk onze diensten voor meer informatie.