Car steamcleaning

Eindelijk die grote schoonmaakbeurt uitbesteden: snel én voordelig aan huis via car steamcleaning. Wij komen bij u aan huis voor car steamcleaning. Koffievlekken, braak, schimmel, kindersnoepjes, rokerslucht...wij zien van alles voorbij komen en weten precies welke behandeling wij voor u kunnen uitvoeren. Uw auto weer als nieuw! Op deze pagina vertellen wij u meer over car steamcleaning. Wilt u car steamcleaning laten uitvoeren? Klik dan op de knop hieronder om onze diensten en prijzen te bekijken. 

Car steamcleaning en mijn bekleding?

Uiteraard bepaald u zelf wanneer u uw autobekleding wilt laten schoonmaken via car steamcleaning. Wij raden u echter aan om hier niet te lang mee te wachten. Vlekken en vuil trekt namelijk dieper de stof in van uw auto interieur, waardoor het lastiger te verwijderen is. De meeste mensen kiezen ervoor om hun autobekleding professioneel te laten stoomreinigen wanneer zij hun auto gaan verkopen. Ook kiezen veel mensen hiervoor als ze kinderen in de auto vervoeren en zo veel als mogelijk willen voorkomen dat bacteriën en allergische reacties uw kinderen of kleinkinderen kunnen treffen. Een andere veel voorkomende reden om auto bekleding te laten car steamcleanen, is omdat er vieze luchtjes in de auto zijn die u niet weg krijgt. Vieze geurtjes worden door car steamcleaning verwijderd. Tot slot is het verstandig om gewoon periodiek uw auto van binnen en buiten te laten steamcleanen. Zo kunnen eventuele problemen en vuil in vroeg stadium worden opgelost. De kosten vallen reuze mee. 

Wat zijn de kosten van het auto car steamcleaning?

De kosten van car steamcleaning hangt bij ons af of u de standaard dienstverlening wilt of de gedetailleerde. De standaard dienstverlening is al mogelijk vanaf €36,50 en de gedetailleerde vanaf €58,-   Dit zijn de laagste prijzen in Nederland! Hiermee bespaart u bovendien voor uzelf uren vies werk, want onze professionals kunnen met hun speciale auto stoomreiniging apparatuur het klusje veel sneller en grondiger klaren dan wanneer u zelf met een emmer sop aan de slag gaat. De keuze of u voldoende heeft aan de standaard dienstverlening, is afhankelijk van de mate van vervuiling van uw auto en wat u precies wilt laten doen. Bekijk onze diensten voor meer informatie.

Car steamcleaning op locatie

Wij car steamcleanen op de door u gewenste locatie. Reiniging van zowel het interieur als het exterieur van uw auto is mogelijk. Heeft u bijvoorbeeld last van vervelende mos aanslag rond de raamrubbers van uw auto? Parkeert u uw auto wel eens onder een boom en komt er hars op uw autolak? Zijn er vieze sporen op uw autobekleding? Of wilt u nu voor eens en altijd een keer écht schone velgen?  Laat uw auto door ons stoomreinigen en ervaar de kracht van stoom en ons vakmanschap. Een nette auto is meer waard en veel prettiger om in te rijden en naar te kijken. Hoe werkt het precies?

 

  1. U bekijkt de diensten die wij bieden en maakt een keuze
  2. U zoekt in ons prijzenoverzicht welke prijs hoort bij de grootte van uw auto
  3. U neemt contact met ons op voor eventuele vragen die u nog heeft en het maken van een afspraak
  4. Wij komen bij u op locatie op de afgesproken datum en tijd
  5. Uw auto is professioneel bij u op locatie met stoom gereinigd!

 

Hoe werkt car steamcleaning?

Doordat wij uw auto met stoom reinigen, verbruiken wij erg weinig water. Een gemiddelde wasbeurt gebruikt slechts 4 tot 5 liter water. Het gebruik van chemicaliën, allesreiniger, etc is door de temperatuur van de stoom niet nodig. Daarom zijn wij ook erg ecologisch. Een normale autowasserij gebruikt namelijk 100x meer water en veel chemicaliën en autowasmiddelen. Wij zijn een rijdende car steamcleaning dienst die op de door u gewenste locatie uw auto gaat stoom reinigen. Wij vangen al het vuil op met onze microvezeldoeken en zullen de locatie netjes achterlaten. Hierdoor is het ook mogelijk om uw auto binnen te reinigen, denkt u hierbij aan uw garage of bedrijfsruimte. Door de hete stoom worden geurtjes ook bestreden, want alle biologische schimmels en bestanddelen die geur veroorzaken, worden door de stoom opgelost.